Online tagok1 008
Magyar

F.A.Q

Általános
Liga adminisztráció
Csapat
Hogyan mondhatok fel és hagyhatom el a ligát?
Mikor már csak 2 hét maradt a szezonból, a "Lemondás" gombra kell kattintani és máris elhagyhatod a ligát.

Ha hamarabb akarsz felmondani, akkor a liga vezetovel kell kapcsolatba lépned és mondd el neki, hogy el akarod hagyni a ligát. Ezt viszont az admin dönti el, hogy elenged-e a ligából vagy sem.

Bármikor amikor felmondasz kapsz néhány bünteto pontot.

Nagyon gondold át ha el akarsz hagyni egy hivatalos Xpert Ligát, mert csak hónapok múlva kaphatsz egy újabb csapatot egy Xpert Eleven ligába. Ha más csapatot óhajtasz vagy más ligába akarsz csatlakozni, akkor az Alkalmazásokban keressed. Errol a Szabályoknál többet olvashatsz.
Hogyan kell barátságos meccseket játszani?
Keress egy csapatot akivel szeretnél játszani és klikkelj a "csapat kihívása" gombra az ellenfeled lapján. Klikkelj rá és levélben le lesz értesítve. Amikor elfogadja a kihívást, akkor beállíthatod a csapatodat a meccsre.

Ha ez a funkció nem aktív (szürke), akkor ot nem hívhatod ki és keresned kell egy másik csapatot.
Hosszú ideje, hogy nem kaptam játékost az utánpótlás akadémiáról. Mi történt?
Ahhoz hogy egy új játékost kapjál az utánpótlás akadémiáról 30 napot kell várnod, de van olyan is hogy hamarabb mint 30 nap. Átlagosan kéthetente lehet fiatal játékoshoz jutni az utánpótlás akadémiáról.

Ha most vettél át egy csapatot és nem érkezett 30 napja fiatal játékos az utánpótlás akadémiáról az azért van, mert a rendszer megakadályozta, hogy egy olyan csapathoz küldjön fiatal játékost akinek nincs edzoje.

Jegyezd meg, hogy addig amíg az átigazolási piac zárva van, nem kapsz fiatal játékost az utánpótlás akadémiáról.
Játékosok
VIP tagság
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2023