Online1 489
Malaysia

F.A.Q

Umum
Pentadbiran liga
Bagaimanakah saya boleh mendapatkan orang menyertai liga saya?
Cara yang paling senang adalah menyuruh rakan-rakan anda menyertai liga anda. Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan rakan-rakan anda dari kejiranan anda, sekolah, kerja dan lain-lain untuk menyertai liga yang telah anda ciptakan.

Anda juga boleh menyeru ahli-ahli X11, tetapi ini dibenarkan dalam satu forum sahaja. Cari forum Hubung Liga dan letakkan pesanan anda di sana. Bacalah peraturan forum sebelum anda meletakkan ikutan forum anda.

Anda tidak boleh meletakkan forum jemputan anda dalam forum-forum yang lain dan menggunakan sistem email X11 untuk jemputan liga. Anda akan didenda mata penalti kerana melakukannya.

Untuk mendapatkan seseorang menyertai liga anda, mereka memerlukan ID Liga anda. Anda boleh mendapatkan ID Liga anda dalam email yang telah dihantarkan kepada anda atau di laman muka liga anda.
Saya telah mencipta sebuah liga tetapi saya tidak inginkannya lagi. Bagaimanakah saya boleh membatalkannya?
Liga-liga yang mempunyai kurang daripada 6 pasukan akan dibatalkan. Anda juga boleh membatalkannya di latar liga dan menekan butang "batal liga".

Jika liga anda tidak berjaya dicipta, ia akan dibatalkan dalam masa 3 minggu, dan anda boleh mencipta liga yang baru. Jika anda membatalkan liga anda, anda harus menunggu 3 minggu untuk mencipta liga yang baru.
Pasukan
Pemain-pemain
Liga
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2023