Dosegljivi člani1 369
Slovensko

F.A.Q

Nasplošno
Ligaška administracija
Uporabniški racun
Ekipa
Kako zapustim ekipo in preneham z igranjem v ligi?
Ko sta v ligi samo še dva tedna do konca sezone se bo pojavil gumb zapusti ligo. Pritisnite na ta gumb in zapustili boste ligo. Pred tem casom lahko kontaktirate ligaškega admina in prosite ce vas lahko odstrani iz lige. Admin se nato odloci ali vas bo odstranil iz lige ali ne. Kadarkoli odidete boste dobili nekaj kazenskih tock. Dobro premislite preden zapustite ligo ker neboste mogli priti v novo ligo nekaj mesecev. Ce želite novo ekipo ali kaj podobnega je bolše da pogledate v službenem centru vec o tem preberite v pravilih.
Kako odigram prijateljsko tekmo?
Najdi ekipo s katero želiš igrati in našel boš gumb izzovi ekipo na strani ekipe. Pritisnite ga in mail bo poslan izzvani ekipi. Ko sprejmejo/zavrnejo boste izvedeli. Ce tega gumba ne morete klikniti ima vaša ekipa ali njegova ekipa že 2 tekmi tedensko.
Že dolgo casa nisem prejel talenta iz mladinske akademije. Kaj se dogaja?
Mladi talenti so doloceni tako da ko prejmete talenta naslednji talent prispe v roku 30tih dni v najslabšem casu ga prejmete v 30 dneh po prejšnjemu talentu.Ce prejmete ekipo na sredini prvenstva ne boste dobili talenta razen ce boste vlagali v mladinsko akademijo kar se definitivno splaca. Vendar talentov ne morete prejemati kadar ne morete kupovati igralcev.
Igralci
Vip clanstvo
Tekme

© Xpert Eleven AB 2003 - 2023