Online1 256
Srpski

F.A.Q

Generalne
Administracije lige
Korisnicki nalog
Tim
Kako da prekinem treniranje jednog tima i napustim ligu ?
Kada su manje od dve nedelje do kraja sezone, pojavice se dugme izlazenja iz lige na vasoj stranici tima i ako kliknete na ovo, izacicete iz lige.

Pre toga bi bilo preporucljivo da kontaktirate administratora lige i da ga pitate da vas on/ona licno otpusti. Ovo je opciono za administatore i to je na njima da odluce da li zele da vas otpuste ili ne.

Pri odlasku cete dobiti i penalne poene u zavisnosti kada ste napustili ligu i u kojem delu sezone.

Dobro razmislite pre nego sto napustite neku od oficijalnih liga posto napustanjem oficijalne lige necete moci da imate ni jedan oficijalni tim nekoliko meseci. Ako zelite drugi tim, najbolja solucija vam je da nadjete neki bolji tim kroz Poslovni centar. Mozete da procitate dosta vise o tome u Pravilima.
Kako igram prijateljske utakmice ?
Pronadjite tim protiv koga zelite da odigrate utakmicu i odite na " izazovi tim " dugme na stranici izazivackog tima i onda ce pismo biti poslato tom timu i kada oni prihvate, utakmica ce biti postavljena.

Ako niste u mogucnosti da kliknete na ovo dugme onda ne postoji slobodan termin za ovaj tim pa cete morati da probate neki drugi tim.
Nisam dobio talenat iz mladjeg tima vec dugo. O cemu se radi ?
Verovatnoca za dobijanje talenta dan nakon vaše ponude da kupite talenta iz mlade reprezentacije je 1 u 30. Ako ne uzmete nekog talenta taj dan to ce biti 1 u narednih 29 dana, a ako ne dobiti dan posle bit ce 1 u narednih 28 dana i tako dalje i tako dalje.

To znaci da je zagarantovano da cete dobiti talenat iz mladog tima ako još niste dobili ponudu da kupite talenta iz mlade reprezentacije u 30 dana. To takode znaci da cete u proseku dobiti igraca svake dve nedelje. To takode znaci da bi teoretski mogli dobiti ponudu da kupite talenat iz mlade reprezentacije svaki dan iako za to postoje veoma male sanse.

Ako ste tek preuzeli tim, onda cete mozda dobiti obavestenje da niste imali ponuda više od 30 dana. To je zbog toga što sistem prestane da nudi mlade talente kada je menadžer postao neaktivan, sto znaci da ne moze ni prihvatiti ni odbiti mlade talente.

Imajte na umu da ni jedan od talente ne dolazi tokom zatvorenog vremena za transfere. Ni jedna ponuda nece biti postavljena dok je transfer market zatvoren tj. dve nedelje pre zavrsetka sezone do pocetka nove sezone.
Igraci
VIP clanstvo
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2023