Medlemmar online1 561
Svenska

F.A.Q

Allmänt
Användarkontot
Laget
Varför får jag inga juniorer?
Sannolikheten för att få en talang från ungdomslaget dagen efter du fått en talang är 1 på 30. Om du inte får någon talang den dagen så ökar sannolikheten till 1 på 29. Om du inte får någon talang den dagen så ökar sannolikheten till 1 på 28. Om du inte får någon talang den dagen så ökar sannolikheten till 1 på 27...osv…

Detta innebär att om du inte fått någon talang på 30 dagar så kommer du garanterat att få en talang från ungdomslaget nästa dag. När man fått en talang så börjar sannolikheten om från 1 på 30. Detta innebär att man i snitt får en talang från ungdomslaget var tredje vecka. Det innebär också att man kan ha tur och får talanger oftast och man kan ha otur och inte få någon talang på mer än 3 veckor. Att få en talang från ungdomslaget är ingen rättighet utan ska ses som en bonus. Det finns ingen absolut rättvisa vad gäller talanger i verkligheten så vi ser ingen anledning till varför det ska vara några absolut rättvisa i X11 heller.

Då transferfönstret är stängt anländer inga nya juniorer. Om dagarna under denna tid passerar 30 så har man då transferfönstret återigen öppnar 1 chans på 3 att få en junior. Detta gäller varje dag tills man får en junior. När man väl fått en är det åter 1 på 30.
Behåller jag mina lag när mitt VIP-medlemskap har gått ut?
När du ej längre är VIP så beror det på xpertbetyget om du får behålla dina lag eller ej.
Spelarna
Ligan
VIP-medlemskapet
Transfers
Matcher
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2023