Online1 631
Nederlands

F.A.Q

Algemeen
Competitie administratie
Gebruikers account
Het team
De spelers
Wat is een vorm notatie?
Een vormnotatie is een lijst van de vorm van de speler op bepaalde punten. Vormnotaties worden gemaakt als de speler wordt aangekocht, het seizoen begint, een competitieve wedstrijd wordt gespeeld (maakt niet uit of de speler meespeelt of niet) en wanneer een gebeurtenis in een mail komt die invloed heeft op de vorm van een speler. Elke vormnotatie wordt gebruikt om de speler z'n gemiddelde vorm uit te rekenen. Als een speler vormnotaties van 10, 12, 14, 12, 10 en 8 heeft, zal de gemiddelde vorm 11 zijn: (10+12+14+12+10+8)/6=11.
Mijn spelers hadden een gemiddelde vorm van meer dan 10. en ze hebben hun sterkte niet verhoogd. Is het een fout in de site?
Het is waarschijnlijk geen fout. Na het veranderingenverslag wordt de gemiddelde vorm opnieuw gestart. Wat de gemiddelde vorm ervoor was, dat telt. Je moet er ook rekening mee houden dat de sterkte die je ziet niet de precieze sterkte is. De balkjes geven maar een schatting aan van de sterkte. Dit betekent dat de sterkte erg kan variëren terwijl ze er geen balkje bijkrijgen. Alle spelers die een "+" rechts van hun naam hebben in het veranderingenverslag, hebben hun sterkte verbeterd.
Kunnen spelers speciale kwaliteiten krijgen of verliezen?
Normaal gesproken krijgen of verliezen spelers geen speciale kwaliteiten. Eén uitzondering zijn de rode en gouden hartjes die spelers na een tijd of aantal wedstrijden krijgen. Nog een uitzondering is wanneer de Xpert Eleven staf besluit nog een speciale kwaliteit toe te voegen. Als dat gebeurt, worden ze willekeurig bij sommige bestaande spelers toegevoegd. Lees meer over speciale kwaliteiten in de regels bij de speler.
Waarom is de speler die ik heb gekocht niet zo sterk als de agent had gezegd?
Niet alle agenten zijn betrouwbaar, sommige vertellen precies hoe sterk een speler is, maar de meesten zitten er vaak naast. Dan denken ze dat de speler sterker is, of wat veel minder voorkomt, minder sterk is dan hij eigenlijk is. Om het zeker te weten, kan je een speler voor 250 000 econ evalueren. Ook kan je na wat uitproberen, de betrouwbare agenten uitvinden. Zodra je weet welke betrouwbaar zijn, kan je daar spelers kopen zonder ze eerst te evalueren omdat je weet dat ze even sterk zullen zijn als de agent zegt. Maar soms kunnen de foute agenten je een voordeel opleveren als ze een speler onderschat hadden. Iedere manager moet zelf uitzoeken welke agenten betrouwbaar zijn. Het is verboden dat te bespreken op het forum.
De competitie
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2022