Online1 770
Romana

F.A.Q

Generale
Administrarea ligii
Echipa
Jucatorii
Jucatorii mei au avut o forma medie mai mare decat 10, insa nu si-au modificat abilitatea la finalul sezonului. E cumva vreo eroare?
Mai mult ca sigur nu e o eroare. In primul rand, forma medie se reseteaza la actualizarea sezonului. Forma medie de dinainte de aceasta actualizare e cea care conteaza.

Trebuie sa ai in vedere ca abilitatea pe care o vezi nu este identica cu abilitatea exacta a jucatorului. Abilitatea pe care o vezi sub forma de bare de abilitate e doar o aproximare a abilitatii jucatorului. Acest lucru inseamna ca jucatorii isi pot schimba abilitatea destul de semnificativ fara ca acest lucru sa fie vizibil. Toti jucatorii care au un "+" in coloana din dreapta a raportului de schimbari si-au modificat abilitatea, chiar daca numarul de bare din dreptul lor a ramas la fel.
Jucatorii pot obtine sau pierde calitati speciale?
In general, jucatorii nu pot obtine sau pierde calitati speciale.

Unele dintre exceptii ar fi inima rosie si inima de aur, calitati pe care jucatorii le pot primi dupa o anumita perioada de timp petrecuta la club sau un anumit numar de meciuri jucat pentru o echipa. Poti afla mai multe despre calitatile speciale citind regulile. Da un click aici

O alta exceptie este cand creatorii jocului decid sa implementeze o noua calitate speciala ce nu exista inainte. In acest caz, noua calitate speciala va fi distribuita aleator jucatorilor existenti.
De ce jucatorul pe care l-am cumparat nu are abilitatea pe care agentul a spus c-o are?
Nu toti agentii sunt de incredere. Unii dintre ei iti spun tot timpul abilitatea exacta a jucatorului inainte de a-l cumpara, dar altii iti vor spune doar uneori abilitatea corecta a jucatorului, iar de alte ori iti vor spune o abilitate mai mare sau in unele cazuri iti vor spune o abilitate mai mica.

Poti fi sigur de abilitatea unui jucator daca platesti ca el sa fie evaluat.

De asemenea, dupa mai multe incercari, iti vei da seama care dintre agenti sunt de incredere si care nu. Odata ce stii acest lucru, poti cumpara jucatori de la ei stiind ca jucatorii vor avea abilitatea pe care agentul ti-o spune. Dar tine minte ca uneori si agentii care nu sunt de incredere pot fi de folos, daca subestimeaza abilitatea unui jucator.
Ce este o notatie de forma?
O notatie de forma este o inregistrare a formei unui jucator la un anumit moment in timp. Notatii de forma se creaza cand un jucator se alatura echipei, la actualizarea sezonului, cand se joaca un meci (chiar daca jucatorul a participat sau nu la acel meci), cand se termina un antrenament de forma si cand un eveniment aleator pe care il primesti in casuta de mail a echipei tale afecteaza forma unui jucator. Fiecare notatie de forma se foloseste pentru a calcula forma medie a jucatorului. Deci, daca un jucator are notatii de forma de 10, 12, 14, 12, 10 si 8, forma medie a jucatorului va fi 11. (10+12+14+12+10+8)/6=11

Pana nu cu mult timp in urma, jucatorii trebuiau sa aiba un numar minim de notatii de forma pentru ca abilitatea lor sa se modifice la actualizarea sezonului. Dar acest lucru s-a schimbat acum si toti jucatorii isi pot modifica abilitatea la actualizarea sezonului, dar aceasta abilitate se va modifica in functie de timpul pe care jucatorii l-au petrecut la clubul curent. Daca un jucator este la club pentru doar o mica parte a sezonului, abilitatea sa va modifica mai putin.
Liga
Pachetul VIP
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2022