Online1 713
Srpski

F.A.Q

Generalne
Administracije lige
Korisnicki nalog
Tim
Igraci
Da li igraci dobijaju ili gube specijalitete ?
U globalu, igraci ne dobijaju niti gube specijalne kvalitete.

Jedino sto se moze promeniti je da dobijes crveno ili zlatno srce koje igraci dobiju posle odredjenog broja utakmica odigranih u timu. Procitajte vise o tim specijalnim kvalitetima u pravilima. Kliknite ovde

Jos jedan dodatak je u tome ako kreatori sajta odluce da dodaju jos neke specijalne kvalitete koji pre nisu postojali. U ovom slucaju ce specijalni kvalitet koji je postavljen biti proizvoljno dat igracima.
Zasto igrac kojeg sam kupio nema vestinu kao sto je kazano ?
Nisu svi agenti poverljivi. Neki ce uvek reci prave vestina igraca pre nego sto ih kupite, dok ce neki sakriti to ali ce retko ko da kaze neistinu.

Prave informacija cete dobiti ako proverite igraca.
Isto tako posle dosta provera cete utvrditi koji su agenti poverljivi. Kada budete sigurni koji su agenti poverljivi, onda cete moci da kupujete od njih znajuci da vestina koju taj igrac ima je prava i tacna ali isto tako nemoj da zaboravite da i oni agenti koji nisu poverljivi vam mogu dati dobru pogodbu ako oni nisu dobro izracunali odredjenog igraca.

Svaki menadzer mora da izracuna koji su poverljivi agenti. Diskusije u vezi poverljivih agenata nije dozvoljena na diskusijama.
VIP clanstvo
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2022