Online1 446
Dansk

F.A.Q

Generelt
Hvad er Xpert Eleven?
Xpert Eleven er et fodboldmanagerspil, hvor du styrer et fiktivt fodboldhold. Tanken er at du skal konkurrere mod dine venner i en liga som I selv skaber. Du styrer dit/dine hold i med og modgang. Dine arbejdsopgaver består i at udtage holdet og opstille listige taktiker.
Hvad koster det at spille Xpert Eleven?
Det er helt gratis at spille Xpert Eleven.
Hvordan bliver jeg medlem?
Når du har registreret dig, så får en tilsendt en email til den emailadresse du har angivet. I denne email får du dit password som du anvender sammen med dit brugernavn for at logge ind på Xpert Eleven.
Jeg har registreret mig, men jeg ikke fået noget hold. Hvad er fejlen?
At du registrerer dig hos Xpert Eleven indebærer ikke at du omgående får et hold. Når du har logget ind kommer du til lobbyen. Her kan du enten gå med i en liga, som du er blevet inviteret til, ansøge om medlemskab i en liga eller skabe en ny egen liga.
Findes der ingen stor liga for alle?
Du kan hvis du vil, gå med i en af vore Xpertligaer. Disse 16 Xpertligaer er egentlig et og samme ligasystem og fungerer som vores officielle mesterskab her på Xpert Eleven. De hold som vinder en Xpertliga eller cupen i en Xpertliga spiller sæsonen efter Xpert Champions League mod de øvrige mesterhold från Xpertligaerna. Det hold og manager som efterfølgende vinder Xpert Champions League vil for evigt blive husket i Xpert Eleven Hall Of Fame.
Hvorfor står der "spærret" når jeg forsøger at logge ind?
Du har sandsynligvis benyttet flere konti på Xpert Eleven. En og samme person må under INGEN omstændigheder logge ind på mere end en brugerkonto. Andre årsager til spærring er fusk eller dårlig opførsel på xperteleven. En spærring af en brugerkonto er permanent.
Kan jeg og mine venner logge ind fra samme computer?
Naturligvis, så længe ingen af jer logger ind på nogen andens brugerkonto end sin egen så er der ingen problemer. Vi har sikre metoder til at udskille hvis en og samme person logger ind på mere end en brugerkonto.
Jeg får en fejlmeddelelse "Gentagne loginforsøg…" ved indlogning. Hvad betyder det?
Nogen har gentagne gange forsøgt at logge ind fra din computer. Indlogningerne mislykkedes, men af sikkerhedshensyn er computeren blokeret i en 1 time. Om 1 time kan du logge ind igen.
Jeg har betalt VIP via bankgiro, men jeg er ikke VIP endnu. Hvad er fejlen?
Det tager op til 3 bankdage inden vi modtager pengene, først da aktiveres din VIP-pakke.
Brugerkontoen
Holdet
Spillerne
Ligaen

© Xpert Eleven AB 2003 - 2023