Medlemmar online1 668
Svenska

F.A.Q

Allmänt
Vad är Xpert Eleven?
Xpert Eleven är ett fotbollmanagerspel där du styr och ställer över ett fiktivt fotbollslag. Tanken är att du ska tävla mot dina vänner i en liga som ni själva skapar. Du styr och ställer över ditt/dina lag i med och motgång. Dina arbetsuppgifter består i att ta ut laget och ställa upp listiga taktiker.
Vad kostar det att spela Xpert Eleven?
Det är helt gratis att spela Xpert Eleven.
Hur blir jag medlem?
När du registrerat dig kommer du att få ett email skickat till den emailadress som du har uppgett. Detta email innehåller en länk som du måste klicka på för att aktivera användarkontot. Först när du har aktiverat användarkontot kan du logga in och börja spela.
Jag har registrerat mig men inte fått något lag. Vad är det för fel?
Att du registrerar dig hos Xpert Eleven innebär inte att du omgående får ett lag. När du har loggat in kommer du till lobbyn. Där kan du antingen gå med i en liga som du blivit inbjuden till, ansöka om medlemskap i en liga eller skapa en ny egen liga.
Finns det ingen stor liga för alla?
Du kan om du vill gå med i någon av våra Xpertligor. Dessa 16 Xpertligor är egentligen ett och samma ligasystem och fungerar som vårt officiella mästerskap här på Xpert Eleven. De lag som vinner en Xpertliga eller cupen i en Xpertliga kommer säsongen efter att få spela Xpert Champions League mot de övriga mästarlagen från Xpertligorna. Det lag och manager som sedan vinner Xpert Champions League kommer att för evigt bli ihågkommet i Xpert Eleven Hall Of Fame.
Varför står det "avstängd" när jag försöker logga in?
Du har troligtvis nyttjat mer än ett användarkonto på Xpert Eleven. En och samma person får under INGA omständigheter nånsin logga in på mer än ett användarkonto. Gör man det så stängs samtliga berörda användarkonton.

Andra orsaker till avstängning är fusk eller dåligt beteende på sajten. Man kan även bli avstängd för att registrerat sitt användarkonto med falska uppgifter. En avstängning av ett användarkonto är permanent.
Kan jag och mina kompisar logga in från samma dator?
Naturligtvis, så länge ingen av er loggar in på något annat användarkonto än ert eget så är det inga problem. Vi har säkra metoder för att urskilja om en och samma person loggar in på mer än ett användarkonto.
Jag får upp felmeddelandet "Upprepade loginförsök…" vid inloggning. Vad betyder det?
Någon har upprepade gånger försökt logga in från din dator. Inloggningarna har misslyckats och av säkerhetsskäl är datorn blockerad under 1 timme. Efter 1 timme kan du logga in igen.
Jag får många felrapportsidor. Varför?
Majoriteten av de fel som uppstår på Xpert Eleven orsakas av att du lokalt har gamla sidor sparade av sajten, detta "minne" kallas din webbläsares cache. Vänligen prova med att tömma din webbläsares cache om du har problem:

I Internet Explorer
verktyg/internet-alternativ. Klicka på "Ta bort filer".

I Firefox
verktyg/inställningar/sekretess. Klicka på "Töm cache".

I Opera
verktyg/inställningar/avancerat. Klicka på "Töm cache".

I Netscape
verktyg/inställningar/privacy. Klicka på "Töm cache".

Se även till att du i framtiden inte låter din webbläsare spara sidor för "hårt", i de flesta webbläsare ska cache-minnet vara på automatiskt.
Varför kan jag inte se "The Game"?
Kan beror på 2 saker:

1)För gammal version av flash
Se till att uppdatera till en nyare version av flash.

2: Du har något som blockerar popup-fönster
I vissa fall funkar det att hålla nere Ctrl när du klickar på länken för att fönstret ska kunna öppnas. I andra fall så får du se till att den inställning som blockerar popup-fönster tillåter att popupfönster öppnas på www.xperteleven.com.
När jag loggar in på mitt lag kan jag inte se ekonomin, mailen eller ligaloggen. Allt verkar dolt?
Ja det kan vara dolt om du har spelat en match med det laget som du inte än hunnit se matchrapporten på. Att vi döljer vissa delar i dessa fall är för att användaren inte ska riskera att förstå hur matchen slutat innan användaren hunnit kolla matchen på egen hand. Så fort du kollar antingen matchrapport eller "Matchen" så kommer du kunna se alla delar igen.
Användarkontot
Laget
Spelarna
Ligan
VIP-medlemskapet
Transfers
Matcher
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024