VIP

For dig som vil øge din spilleoplevelse her på Xpert Eleven og vil bidrage til den fortsatte udvikling tilbyder vi en VIP-pakke med diverse luxusfunktioner. Den funktionalitet og de muligheder, der følger med VIP-pakken er udelukkende af en sådan karakter at det gør det enklere, forskønner og gør Xpert Eleven sjovere. Der er ikke noget, der vil give dig ekstra fordele i selve spillet.


Xpert VIP indeholder følgende funktioner og muligheder (ekspander alle vip funktioner)

Pænere

Klubmærker
Du kan uploade klubmærker til dine hold. Klubmærkerne bliver lagret på vor server og du vil kunne uploade klubmærket fra holdindstillingssiden. Man vil kun kunne uploade billeder af typen gif og jpg. Billederne må ikke være større end 30 kB. De maksimale mål på billederne er 150 pixler høj og 125 pixler bred. Klubmærket vil kunne ses på holdsiden på den plads, hvor hovedsponseren nu har sit logo.
Ligalogo
Hvis du er VIP-medlem og er ligaboss for en liga, så kan du uploade et ligalogo for ligaen. Det kan ses på ligainfosiden, tabelsiden og på ligabeskrivelsessiden som man ser når man opsøger en lige udefra. Ligalogoet må maksimalt være 400 pixler bred og 80 pixler høj og være på højst 15K.
Forumsignatur
IP-medlemmer kan have sin egen personlige signatur i forumet.
Face editor

VIP members can edit or create new player faces. You can either create entirely new faces or edit the existing faces in private leagues. You can only edit the existing player faces in the Xpert Leagues and the Xpert Ladies.

VIP members can change/remove the following items on an existing player face: Bling, mustache, beard and chest hair
Specialdesignede spilletrøjer
Når du har anskaffet VIP-pakken, så vil du kunne designe dine egne spilletrøjer og uploade dem på vores server. Dette gør du fra holdindstillingssiden. Selv om du ikke vil eller kan designe din egen trøje, så vil du kunne vælge specialdesignede trøjer som andre har uploadet eller som vi i Xpert Eleven-teamet har bidraget med. De specialdesignede trøjer kan du vælge via et link fra holdindstillingssiden.


Sjovere

Ekstra funktioner under kampen
Som VIP-medlem, har du adgang til ekstra funktioner under kampen.

-Aktuel stilling
Med denne funktion, kan du let følge hvordan stillingen ændrer sig mens kampen er i gang.

-Taktikvinduet
Denne funktion, tillader dig at se hvordan du satte din taktik, samt hvilken taktik din modstander brugte.

-at følge andre kampe
Du kan følge med i andre interessante kampe som spilles samtidig med den kamp du ser. Hvis du eksempelvis kigger på dit holds seneste ligakamp, så kan du samtidig følge med i hvordan det går de øvrige kampe i ligaen. Man kan følge op til 6 kampe samtidig. I mangel af plads, kan du måske kun følge dine favoritholds kampe. Hvis du kigger på en cup kamp, kan du ligeledes følge andre cup kampe. Hvis du har favorithold som stadig er med i cupen, så er det i første omgang disse holds kampe du kan følge med i.

-Boldbesiddelsesgrafen
Denne funktion viser dig en graf over, hvordan boldbesiddelsen ændrer sig under kampen.

Aktuel stilling, boldbesiddelsesgrafen samt at følge, at andre kampe opdateres kontinuerligt mens kampen er i gang.
Skriv i gæstebøger
Alle medlemmer har en gæstebog som alle kan læse. Det er dog udelukkende VIP-medlemmer, der kan skrive i gæstebøgerne.
Altid fuld holdkvote
Som VIP-medlem har du altid fuld holdkvote uanset Xpertkarakter og hvor længe du har været medlem på Xpert Eleven. Dette indebærer at du har en holdkvote som er 1 Xpertliga og 5 venneligaer.
Direkte transfers
Direkte transfer er en funktion, der udelukkende er tilgængelig for VIP-medlemmer. Direkttransfer er et transfersystem, hvor man køber spillere direkte fra en anden klub i ligaen uden indblanding af agenter. Hver liga kan selv afgøre om de vil tillade direkte transfers mellem VIP-medlemmer. I de officielle Xpertligaer findes muligheden for at anvende direkte transfers ikke.
Dynamisk forandringsrapport
VIP-medlemmer kan i forandringsrapporten vælge, om de vil se hele forandringsrapporten eller om de vil se den enkelte spillers forandring individuelt.
Udskiftning af spillernavne
VIP-medlemmer kan bytte navn en gang på hver spiller i truppen. Dette gælder kun spillere, der ikke har historie fra en tidligere klub. Dette dog kun hvis ligabossen har valgt at aktivere spillernavnsændringer i ligaen. Bemærk at denne VIP-funktion kun gælder i venneligaer.
VIP-ligaer med en ekstra spilledag til cupspil
Hvis alle i en liga er VIP-medlemmer, så vil man kunne starte cup'er selvom ligaen spiller 2 ligakampe pr. uge. Man vil desuden kunne spille træningskampe på den ekstra spilledag. Hvis en liga sættes til VIP-liga, så vil udelukkendet VIP-medlemmer kunne søge til denne liga. <BR>

Mere bekvem
Flere favorithold og overvågning af favorithold
Er man VIP-medlem så kan man have op til 50 favorithold istedet for 3 som man kan have som almindeligt medlem. Som VIP-medlem vil du også få overvågning af favoritholdene og få at vide, hvis disse har skrevet pressemeddelelser, købt nye spillere eller har solgt spillere. Dette er en funktion som først og fremmest er anvendelig, hvis man har et hold i en Xpertliga eller en anden større liga, hvor det kan være svært at holde styr på de hold/managers som man gerne vil følge.
Noter
Som VIP-medlem vil du kunne se et lille ikon som forestiller en lille notesblok i bundrammen til højre for spilledragten. Klikker du på den, så kommer der en ny lille rude op, hvor du kan skrive og gemme noter. Du kan gemme noter enten for et specielt hold eller generelt. Denne mulighed for at notere ting og sager, er specielt velegnet hvis man er ligaboss, men den kan også være til nytte for den som bare er manager for et hold.
Se andre holds seneste holdopstilling med spillernes kampkarakter
Alle kan se sin egen seneste startopstilling med kampkarakter i en samlet oversigt. Som VIP-medlem kan du også se andre holds seneste startopstillijng med spillernes kampkarakter i en samlet oversigt. Holdenes seneste startopstilling finder du i holdmenuen.<BR>
Holdsammenligningsside
Sammenligningssiden er en VIP-funktion, der muliggør at man kan se en sammenligning af to hold. Man vil som VIP på visse steder kunne se et forstørrelsesglas. F.eks. i spilleskemaet og i spillehullet () ud for kampene. Der vil også kunne ses et forstørrelsesglas på siden, hvor du har dine favorithold samt findes et link i holdmenuen ved andres hold. Klikker man på disse links så vises en sammenligning mellem dit hold og det hold som du er inde på eller har klikket på i favoritholdslisten. Sammenligningssiden er en side, hvor holdene sammenlignes med hinanden og hvor man ser tidigere indbyrdes kampe og sammenlagt kampstatistik fra disse. Test sammenligningssiden
Udvidede søgefunktioner
VIP-medlemmer har flere søgemuligheder når man søger efter medlemmer. Som VIP kan man desuden rangere søgeresultatet efter managerevne.
Tabel over seneste 5
Sammen med fanebladene Totalt, Hjemme og Ude kan VIP-medlemmer se "Seneste 5" på tabelsiden. Klikker man på dette link så vises serietabellen baseret på de 5 seneste runder i ligaen. Fanebladet "Seneste 5" vises bare hvis ligaen har spillet mere end 5 rudner i den indeværende sæson, i og med at den ellers ikke har nogen funktion.
Overvågning af transfermarkedet
VIP medlemmar kan gemme en søgning på transfermarkedet som en overvågning. Overvågningen varer i 3 uger, og i løbet af denne tid får du meddelelser i mailboxen, hvis der er nye spillere på transfermarkedet der matcher de kvaliteter du søger.
Spillede kampe i ligatabellen
VIP-medlemmer, kan på en simpel måde få overblik over hvordan ens hold indbyrdes opgør mod de øvrige hold i ligaen endte i den igangværende sæson. Længst til højre i ligatabellen, kan man specifikt vælge det opgør man vil se. Det gør man ved at klikke på modstanderholdets pil. Resultatet fra hver spillede kamp, vises i form af: Rød pil nedad = nederlag Grøn pil opad = sejr Sort prik = uafgjort. Et Tooltip hertil, viser hvordan kampen sluttede resultatmæssigt. Denne funktion giver dig et overblik over, hvordan spillede kampe sluttede samt hvilke kampe holdet mangler at spille.
Tilpasset menuikoner
VIP medlemmer har mulighed for at ændre menuikonerne i ligaerne. Menuikonerne fungerer som genveje til favoritsiderne på Xpert Eleven. Der finders et stort udvalg af ikoner/gernveje at vælge imellem.
Modstanderoversigt
Med denne funktion, bliver det lettere for VIP-medlemmerne at sætte taktikken. Man får al den information man behøver om modstanderholdet, såsom hvike formationer han tidligere har stillet, hans sidste 5 kampe med holdopstillinger, mulighed for at købe og se taktikrapporterter fra disse 5 kampe, samt se modstanderens trup.
Købte taktikrapporter er markeret
Når du tjekker en modstanders tidligere spillede kampe, så vil du bemærke, at de kampe du har adgang til, er markeret med en lille dokument ikon. Dette kan være praktisk, når du står over for en modstander, som du tidligere har mødt. Det kan være en kamp, du af en eller anden grund, allerede har købt taktik rapport til.

Interessante
Formudviklingsanalyse
Som VIP-medlem kan man følge sine spilleres formudvikling lidt lettere ved at man får adgang til en formkurve baseret på spillerens 6 seneste formnoteringar. Denne formkurve ses på hver enkelt spillers side. Den røde linie viser hvordan spillerens form har udviklet sig den seneste tid og den guldfarvede vandrette linie viser spillerens aktuelle gennemsnitsform.<BR>
Afstemninger i forumet
Som VIP-medlem har du mulighed for at skabe afstemninger i forumet. Afstemningsformularen placeres ovenfor dit forumindlæg.
Ligadiagram
VIP-medlemmer har mulighed for at se hvordan holdende i ligaen har placeret sig i sin serie set over hele den indeværende sæson. Man kan vise op til 8 hold i diagrammet og man vælger selv hvilke holds grafer, der skal vises i diagrammet.
Klubhistorie grafer
Hvis du er VIP-medlem, så vil du kunne se holdenes ligameritter præsenteret i en graf. Grafen vil være synlig hvis klubben har spillet ligakampe mindst 2 sæsoner. Hvis ligaen er mdt i en pågående sæson, så vil klubbens nuværende placering i ligatabellen vises med en stiplet lyseblå linie fra foregående sæsons ligaplacering. Hvis du er VIP-medlem så vil du nu kunne se holdenes cupmeritter grafisk presenteret i en graf. Grafen vil være synlig hvis klubben har spillet i minst 2 afsluttede cuper.
Dit eget holds og dine favoritholds placering i månedens holdranking
Når du kigger på siden, der handler om månedens hold i en liga, så præsenteres du som VIP også for din placering i den igangværende månedens holdranking i netop den liga. Du vil desuden kunna se dine favoritholds placeringer i samme liste.
Ændringsrapportstatistik
VIP-medlemmar kan se statistik for tidligere ændringsrapporter både når det gælder holdet som helhed samt spiller for spiller. Med denne funktion kan du sammenligne styrkeændringer for holdet samt for spillere på holdet fra tidligere sæsoner.
Udvidet spillerstatistik
Som VIP-medlem får du adgang til øget spillerstatistik på liganiveau, hvor du kan se hvilke spillere der har lavet point, mål, assist med mere. Ikke bare i en specifik serie men også i divisionen eller i hele ligaen. Du kan også se statistiken fordelt på forskellige spillertyper og kan dermed f.eks. se hvilke angribere der været udtaget flest gange til XpertHoldet. Spillerstatistiken er desuden udvidet, så du kan se hvilken spiller der er stærkest og har leveret den bedste kamppræstation. Test spillerstatistiken
Klubstatistik
Som VIP-medlem får du tilgang til klubstatistik for dit eget hold og for andres hold. Der kan du se statistik for holdets bedste kampe, totalt eller pr holddel. Samt lidt anden statistik såsom de målrigeste kampe, de største sejre og de største nederlag.

Du kan også se statistik for hvornår og hvordan holdet scorer sine mål samt hvornår og hvordan holdet lukker mål ind. På klubstatistiksiden vil du desuden kunne se hvilke hold, der er klubbens favoritmotstander og hademodstander. Desuden vil du kunne få et overblik over hvordan holdet har spillet i ligaspillet under sæsonerne og hvor mange mål holdet scorer og lukker ind i gennemsnit.
Cupstatistik
Som VIP-medlem får du tilgang til spillerstatistik i cupen, hvis din liga spiller cup. Der kan du se hvilke spillere, der produceret flest point, mål, assist med mere i cupkampene i indeværende sæson eller totalt.<BR>
Holdstatistik
Som VIP-medlem får du adgang til statistik over holdene i ligaen. Et exempel på en sådan statistik er:
Hvilket hold er bedst/dårligst på papiret når det drejer sig om spillernes styrke.
Hvilket hold der er det rigeste/fattigste. (uden at kunne se hvor mange penge holdene har)
Vilket lag som är i bedst/dårligest form.
hvilket hold som har højst/lavest gennemsnitsalder.
Bedste matchpræstation i specifik match eller i gennemsnit, per holddel eller totalt, hjemme eller ude.
Test holdstatistiken


Priser og betalingsmuligheder
VIP-pakken kan du købe i Xpertshopen. Du kan købe VIP-pakken i 3 forskellige perioder og de har følgende priser:

1 måned koster 29 kr
3 måneder koster 72 kr
6 måneder koster 125 kr
12 måneder koster 220 kr

Hvis du allerede har en VIP-pakke så vil VIP-pakken blive forlænget med den periode du vælger at betale for.


Bemærk at prisen for VIP kan variere afhængigt af hvilken betalingsmåde du vælger.
Vi accepterer:   

Information om betalingsmåder findes i XpertShoppen.

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024