VIP

Jika anda ingin menambahkan lagi pengalaman bermain di Xpert Eleven dan memberikan sumbangan kepada pembangunan permainan ini, anda boleh melakukannya dengan menjadi ahli VIP. Kami memberikan pakej VIP yang mengandungi banyak fungsi. Fungsi-fungsi ini tidak akan membantu pasukan anda menjadi lebih maju tetapi menambahkan lagi pengalaman justeru menjadikan Xpert Eleven lebih seronok untuk bermain.


Fungsi-fungsi berikut terdapat dalam Xpert VIP (bukakan semua fungsi)

Lebih menarik

Logo Kelab
Anda boleh memuatkan logo kelab anda. Kelab logo itu akan disimpan dalam server kami dan anda boleh memuatkannya dalam laman latar pasukan. Gambar haruslah berformat jpg atau gif dan tidak boleh melebihi 30 kB. Saiz maximum adalah 150 px tinggi dan 125 px lebar. Logo kelab akan dipamerkan dalam laman pasukan di mana penaja utama biasanya mempamerkan logo sendiri.
Logo Liga
Jika anda seorang ahli VIP dan pengurus liga untuk sebuah liga anda boleh memuatkan satu logo untuk liga anda. Ini akan dipamerkan pada muka depan liga, laman kedudukan (kedudukan liga setiap pasukan) dan di laman pameran yang ditunjukkan dalam senarai pencarian liga. Logo liga tidak boleh melebihi 400 px dalam lebar atau 80 px tinggi dan melebihi saiz 50 kB.
Tandatangan forum
Sebagai ahli VIP and mempunyai hak untuk memperolehi satu tandatangan forum peribadi dalam setiap pesanan forum balasan anda.
Face editor

VIP members can edit or create new player faces. You can either create entirely new faces or edit the existing faces in private leagues. You can only edit the existing player faces in the Xpert Leagues and the Xpert Ladies.

VIP members can change/remove the following items on an existing player face: Bling, mustache, beard and chest hair
Baju-baju rekaan
Sebagai ahli VIP, anda boleh mereka jersi sendiri dan memuatkannya dalam server kami. Ini dilakukan dalam latar pasukan. Jika anda tidak ingin atau tidak tahu mereka jersi sendiri, anda boleh memilih mana-mana jersi yang telah direka oleh ahli-ahli lain. Anda boleh mencari jersi-jersi yang telah direka melalui rangkai hubung dalam laman latar pasukan.


Lebih menyeronokkan

Ciri-ciri tambahan dalam "Perlawanan"
Sebagai ahli VIP anda boleh menikmati ciri-ciri tambahan ini dalam "Perlawanan"

-Meja Kedudukan semasa
Dalam gambaran ini anda boleh mengikuti meja kedudukan semasa dalam siri anda

-Gambaran taktik
Gambaran ini akan menunjukkan taktik anda dan taktik pasukan lawan anda.

-Gambaran perlawanan lain
Gambaran ini membenarkan anda melihat perlawanan yang dimainkan pada masa yang sama dalam liga anda. Jika perlawanan itu adalah perlawanan dalam liga, anda boleh melihat perlawanan-perlawanan tersebut. Anda boleh mengikuti sebanyak 6 perlawanan. Anda boleh memilih perlawanan mana yang anda ingin mengikuti. Ini merupakan peluang yang bagus untuk mengikuti pasukan kegemaran anda, dan secara langsungnya, membuatkan ciri pasukan kegemaran ini lagi berfaedah. Jika anda menonton perlawanan piala, gambaran perlawanan lain akan menunjukkan perlawanan-perlawanan lain dalam pusingan yang sama. Jika anda masih ada pasukan kegemaran anda dalam piala, pasukan itu akan ditunjukkan terlebih dahulu.

-Graf pegangan bola
Graf ini akan menunjukkan pasukan yang memegang bola dalam perlawanan.

Meja Kedudukan semasa, gambaran perlawanan lain dan graf pegangan bola akan dikemaskinikan pada masa perlawanan.
Kebenaran menulis dalam buka pelawat
Semua jurulatih mempunyai buku pelawat, tetapi hanya ahli VIP dibenarkan menulis di atasnya.
Kuota penuh
Sebagai ahli VIP, anda akan memiliki kouta pasukan yang penuh tidak kira berapa lama anda telah menjadi ahli dan kedudukan Xpert anda. Ini bermakna anda boleh memiliki 1 Liga Xpert, 5 liga peribadi.
Pemindahan terus
Pemindahan terus hanya diberikan kepada ahli VIP. Pemindahan terus membenarkan mana-mana ahli VIP membeli pemain dari kelab lain dalam liga tanpa melalui ajen. Ia bergantung kepada pengurus liga untuk membenarkan pemindahan terus diadakan di antara ahli-ahli VIP. Pemindahan terus tidak dibenarkan dalam Liga-liga Xpert.
Laporan perubahan dinamik
Ahli-ahli VIP boleh memilih sama ada mereka ingin melihat seluruh laporan perubahan skuad atau melihat laporan perubahan setiap pemain secara individu.
Penukaran nama pemain
Ahli-ahli VIP hanya boleh menukar nama setiap pemain sekali sahaja dalam skuad tersebut yang tidak mempunyai sejarah dalam kelab lain and jika pengurus liga telah mengaktifkan penukaran nama pemain. Sila ambil perhatian bahawa fungsi-VIP ini hanya dibenarkan dalam liga peribadi sahaja.
Liga-liga VIP mempunyai hari lebih untuk bermain perlawanan piala
Jika semua ahli dalam liga adalah VIP anda boleh menganjurkan kejohanan piala jika liga bermain 2 perlawanan liga dalam seminggu. Anda juga boleh menggunakan hari lebih itu untuk perlawanan persahabatan. Jika sesebuah liga adalah VIP, ia hanya dibuka kepada ahli-ahli VIP sahaja.

Lebih mudah
Lebih pasukan kegemaran dan lebih peluang mengikuti mereka
Sebagai ahli VIP anda boleh menyokong 50 pasukan kegemaran anda jika dibandingkan dengan 3 pasukan sahaja untuk ahli biasa. Anda akan mendapat infomasi tentang keluaran berita pasukan mereka, pemain-pemain baru yang telah mereka beli dan pemain-pemain yang telah mereka jual. Fungsi ini hanya boleh didapati di Liga-liga Xpert atau liga-liga lain di mana ia adalah susah untuk pasukan-pasukan yang anda ingin ikutkan secara terperinci.
Nota
Sebagai ahli VIP anda akan melihat satu simbol kecil yang merupakan sebuah buku nota di rangka bawah bersebelahan dengan kanan jersi pasukan anda. Jika anda menekannya, satu laman akan dibuka di mana anda boleh menyelamatkan nota anda. Anda boleh menyimpan nota tentang pasukan anda atau perkara-perkara umum. Fungsi ini sangat berguna terutamanya jika anda seorang pengurus liga, tetapi berguna juga untuk mereka mengendalikan pasukan masing-masing.
Lihat barisan terakhir setiap pasukan dan persembahan mereka
Setiap orang boleh melihat barisan terakhir pasukan serta kecekapan yang dimainkan. Sebagai ahli VIP, anda boleh memperolehi infomasi ini. Anda dapat melihatnya dalam menu pasukan.
Banding pasukan
Sebagai ahli VIP, anda boleh membandingkan pasukan anda dengan pasukan lawan. Dalam jadual serta Xpert Pools anda boleh melihat satu kaca pembesar () untuk setiap perlawanan. Anda juga dapat mencari rangkai hubung daripada menu pasukan dan juga dalam senarai pasukan kegemaran. Dengan menekan kaca pembesar anda boleh melihat bandingan di antara pasukan anda dan pasukan lain. Anda boleh melihat keputusan perlawanan-perlawanan yang telah dimainkan serta rumusan statistik kedua-dua pasukan. Cubalah bandingkan pasukan
Opsyen lebih pencarian
Opsyen pencarian anda juga ditinggikan jika anda seorang ahli VIP. Jurulatih VIP juga boleh mencari ahli-ahli lain berkedudukan tinggi.
Kedudukan 5 perlawanan terakhir
Ahli VIP dapat melihat barisan "5 Terakhir" beserta barisan "Jumlah", "Tempat Sendiri" dan "Tempat Lawan" dalam kedudukan liga. Baris ini berdasarkan lima perlawanan terakhir dalam liga. Sekurang-kurang 6 perlawanan liga harus dimainkan dalam liga sebelum baris "5 Terakhir" muncul untuk memainkan peranan.
Senarai perhatian dalam market pemindahan
Ahli VIP juga boleh menyematkan pencarian mereka dalam sistem pemindahan sebagai satu senarai perhatian. Senarai perhatian ini akan berfungsi selama 3 minggu dan dalam masa 3 minggu itu, terdapat pemain-pemain baru yang sepadan dengan kehendak ahli VIP dan satu surat akan dihantar kepadanya dengan senarai pemain.
Perlawanan lepas dalam meja divisi
Ahli-ahli VIP sekarang boleh mendapat kan gambaran keseluruhan tentang prestasi pasukan sendiri dengan pasukan dalam liga satu demi satu dalam musim ini. Di kanan meja, anda boleh memilih keputusan pasukan yang anda ingin melihat. Ini boleh dilakukan dengan menklikkan anak panah pasukan tersebut. Keputusan setiap perlawanan akan ditunjukkan dalam bentuk anak panah merah, yang bermaksud kekalahan, anak panah hijau yang bermaksud kemenangan, atau titik hitam yang bermaksud keputusan seri. Keputusan setiap perlawanan akan ditunjukkan oleh alat pertolongan. Ciri ini akan memberikan gambaran keseluruhan bagaimana perlawanan-perlawanan berakhiri dan pasukan mana yang masih belum ditentang lagi.
Khaskan ikon menu
Ahli-ahli VIP mempunyai kebolehan untuk menukarkan ikon menu dalam liga. Ikon menu ini adalah jalan pintas untuk terus ke laman yang paling dikunjungi di Xpert Eleven. Terdapat banyak ikon/jalan pintas yang boleh dipilih oleh ahli VIP ini.
Gambaran umum pasukan lawan
Ciri ini memudahkan ahli VIP untuk menetapkan taktik. Ia memberi gambaran jelas tentang maklumat yang diperlukan bagi menetapkan taktik, seperti formasi yang telah digunakan akhir-akhir ini, barisan pemain bagi 5 perlawanan terakhir, kesempatan untuk membeli dan menganalisa laporan taktik dari 5 perlawanan tersebut dan anda juga boleh melihat keseluruhan pemain pasukan lawan.
Laporan taktik yang dibeli ditanda
Apabila anda melawat senarai permainan lepas lawan, anda akan mendapati bahawa semua permainan yang terdapat laporan taktik ditanda dengan icon kecil. Hal ini memudahkan anda apabila berlawan dengan pasukan yang pernah anda tandingi atau pasukan yang pernah anda membeli laporan taktiknya untuk apa-apa sebab.

Lebih menarik
Analisis prestasi
Sebagai ahli VIP, anda boleh melihat prestasi pemain anda melalui gambar rajah untuk setiap individu pemain. Gambar rajah akan mempamerkan 6 prestasi terakhir pemain. Garisan merah menunjukan prestasi pemain buat masa ini manakala garisan kuning menunjukkan purata prestasi pemain.
Undian dalam forum
Sebagai ahli VIP, anda boleh mencipta undian dalam forum. Undian akan diletakan di atas forum anda. 8 jawapan pilihan maximum boleh dikandungi dalam sesebuah undian.
Gambar rajah Liga
Ahli VIP juga boleh menjanakan gambar rajah untuk mana-mana siri dalam liga. Gambar rajah akan mempamerkan kedudukan setiap pasukan dalam siri dalam perjalanan musim. Anda boleh memilih pasukan yang anda ingin melihat dalam gambar rajah. Anda boleh memilih di antara 1-8 pasukan.
Gambar rajah sejarah pasukan
Jika anda seorang ahli VIP, anda boleh melihat merit pasukan dalam bentuk graf. Graf akan muncul setelah pasukan menamatkan kempen keduanya. Jika musim masih berjalan, kedudukan pasukan akan dipamerkan dalam bentuk garis biru padar dalam graf. Jika anda seorang ahli VIP, anda boleh melihat gambar rajah perjalanan piala setiap pasukan. Gambar rajah akan muncul apabila kelab telah menghabiskan sekurang-kurangnya 2 kejohanan piala.
Kedudukan pasukan anda dan pasukan kegemaran anda dalam ranking bulanan.
Apabila anda melayari laman tentang Pasukan Bulanan dalam liga, anda akan, sebagai VIP, dibentangkan tempat anda dalam kedudukan pasukan bulanan semasa dalam liga itu. Bersama-sama dengan kedudukan anda, anda juga akan melihat kedudukan pasukan kegemaran anda.
Statistik laporan perubahan
Ahli-ahli VIP dapat melihat statistik daripada laporan perubahan yang lalu untuk pasukan secara keseluruhan dan pemain demi pemain. Dengan ini, anda dapat membandingkan perubahan kemahiran pasukan dan setiap pemain dari musim yang lalu.
Statistik lebih pemain
Sebagai ahli VIP anda boleh melihat statistik pemain dalam setiap tahap di mana anda boleh melihat penjaring terbanyak, mata, pembantu dan lebih lagi, bukan sahaja siri anda tetapi seluruh divisi atau seluruh liga. Anda boleh melihat statistik untuk posisi lain dalam pasukan. Contohnya, pemain pertahanan yang menjaringkan gol terbanyak. Statistik pemain juga mengandungi senarai pemain paling cekap dan prestasi terbaik dalam satu pasukan. Cubalah melihat statistik pemain
Statistik kelab
Sebagai ahli VIP anda boleh melihat statistik pasukan anda serta statistik pihak lawan. Anda boleh melihat statistik perlawanan terbaik pasukan sama ada seluruh pasukan atau bahagian posisi tertentu pasukan. Statistik lain juga boleh didapati seperti gol terbanyak dalam satu perlawanan, kemenangan terbesar serta kekalahan terbesar.

Anda boleh melihat statistik keseluruhan pasukan dan melihat bagaimana pasukan menjaringkan gol dan memberikan gol kepada pihak lawan dan juga waktu waktu gol dijaringkan. Anda juga boleh melihat pasukan lawan kegemaran dan pasukan lawan ngeri bagi pasukan anda.
Statistik piala
Sebagai ahli VIP anda juga boleh mendapatkan statistik untuk perlawan piala. Anda boleh melihat penjaring terbanyak piala, pembantu terbanyak dan statistic lain dalam perlawan piala. Anda boleh melihat statistik musim ini dan semua musim yang lalu.
Statistik pasukan
Ahli VIP juga boleh memperolehi statistik tentang pasukan-pasukan lain dalam liga. Contohnya:
Pasukan mana yang terbaik/paling teruk di atas kertas berdasarkan kecekapan anda tahap setiap pemain.
Pasukan mana yang terkaya/termiskin. (tanpa melihat jumlah pendapatan setiap pasukan ada)
Pasukan mana yang mempunyai prestasi terkuat/terlemah.
Pasukan mana yang mempunyai purata umur tertinggi/terendah.
Pasukan mana yang telah memberikan prestasi terbaik atau secara purata. Sama ada satu pasukan atau seluruh liga tidak kira perlawanan rumah atau di tempat lawan.
Cubalah statistik pasukan


Opsyen pembayaran
Anda boleh membeli pakej VIP di the Xpert Shop. Keahlian VIP boleh dibeli dalam pakej berikut:

1 bulan berharga 3,5 EUR
3 bulan bernilai 8 EUR
6 bulan bernilai 14 EUR
12 bulan bernilai 24 EUR

Jika anda seorang VIP, tempoh masa VIP anda akan ditambahkan.


Sila ambil perhatian bahawa hargi VIP boleh berbeza berdasarkan cara pembayaran anda.
Kami menerima:   

Maklumat mengenai setiap opsyen pembayaran boleh dijumpai dalam Xpert Shop.

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024