VIP

Ako zelite da jos vise uzivate u Xpert Eleven-u i doprinesete daljem razvoju igre mozete postati VIP clan.Nudimo Vam VIP paket,pun dodatnih mogucnosti i opcija,koje vase timove nece uciniti uspesnijima,ali ce poboljstai vase iskustvo igranja i uciniti Xpert Eleven jos zabavnijim.


Sledeće stvari su uključene u VIP članstvu (proširi sve)

Izgleda bolje

Grb kluba
Možete postaviti grb vašeg kluba za sve vaše timove. Grb ce biti postavljen na našem serveru kroz vašu stranicu za preuredivanje tima. Slika mora biti ili JPG ili GIF i ne može preci 30kb u velicini. Maksimalna visina slike je 150px i dužina 125px. Grb kluba ce biti prikazan na timskoj stranici gde je prikazan i glavni sponzor sa svojim grbom.
Grb lige
Ako ste VIP clan i ako ste administrator lige možete da postavite grb lige. Grb ce biti prikazan na stranici informacija za ligu, na stranici gde je tabela lige kao i na prezentaciji lige kada neko traži vašu ligu. Grb lige ne sme da prede preko 400 px u širini i 80 px u dužini kao i 50KB u velicini.
Potpis u forumima
Kao VIP clan imate mogucnost licnog potpisa na diskusijama.
Face editor

VIP members can edit or create new player faces. You can either create entirely new faces or edit the existing faces in private leagues. You can only edit the existing player faces in the Xpert Leagues and the Xpert Ladies.

VIP members can change/remove the following items on an existing player face: Bling, mustache, beard and chest hair
Rucno izradene majice
Kao VIP clan, možete napraviti svoje licne dresove i postaviti ih na našem serveru. Ovo može da se odradi na stranici za podešavanja. Ako ne želite ili ne znate kako da napravite svoje majice, možete izabrati jednu od vec napravljenih majica od strane drugih clanova. Te majice možete pronaci preko linka koji se nalazi na stranici za podešavanja tima.


Više zabave

Dodatne opcije u " Utakmici "
Kao VIP clan imate pristup dodatnim opcijama u " Utakmici "

-Trenutno stanje na tabeli
Sa ovim mozete da proverite trenutno stanje na tabeli u vasoj zoni.

-Pregled taktika
Ova opcija ce vam dati priliku da pogledate taktike vaseg protivnika kao i vase taktike.

-Pregled ostalih meceva
Ovo ce vam dati priliku da pogledate ostale meceve koji se igraju u tom momentu u ligi. Ako je ovo ligaska utakmica, mocicete da pratite utakmice koje se igraju u vasoj zoni. Mozete da pratite ukupno sest meceva u isto vreme koje vi sami mozete da izaberete. Ovo je veoma dobra stvar ako zelite da pratite meceve vasih prijatelja kluba. Ukoliko igrate kup utakmicu, mocicete da gledate ostale meceve koji se igraju u toj rundi. Ako vasi prijatelji kluba igraju u kupu, njihove utakmice ce se prikazati prve.

-Graficki prikaz poseda lopte
Ova opcija ce vam dati mogucnost grafickog prikaza poseda lopte tokom utakmice.

Trenutno stanje na tabeli, pregled ostalih meceva i graficki prikaz poseda lopte se azurira automatski tokom utakmice.
Dozvole za pisanje u knjizi gostiju
Svi menadžeri imaju knjigu gostiju ali samo VIP menadžeri imaju dozvolu da pišu u knjigama gostiju.
Uvek puna kvota za timove
Kao VIP clan, uvek cete imati punu kvotu za timove bez obzira koliko ste dugo clan na ovom sajtu ili koliko vam je veliki Xpert nivo. To znaci da vam je dozvoljeno da imate tim u jednog Xpert ligi i 5 privatne lige.
Direktni transferi
Direktni transferi su moguci samo VIP clanovima. Direktni transfer je transfer sistem gde jedan menadžer kupi direktno od menadžera u drugom klubu u toj ligi bez ikakvog ucestvovanja od strane menadžera. Svaka liga odlucuje da li želi da direktni transferi postoje ili ne. Mogucnost direktnih transfera ne postoji u Xpert ligama.
Dinamicki izveštaj promena
VIP clanovi mogu, kada pregledaju izveštaj promena, da odluce ako žele da vide kompletan izveštaj promena ili ako žele da pogleda izveštaj promena kod svakog igraca posebno.
Promena imena igraca
VIP clanovi imaju mogucnost da promene imena igraca jednom u svom timu koji nije igrao u ni jednom drugom klubu i ako je administrator lige dozvolio promenu imena. Ovo je dostupno samo u privatnim ligama.
VIP lige sa dodatnim danom za odigravanje kup meceva
Ako su svi igraci u ligi VIP clanovi možete da napravite kup turnir iako liga ima dve utakmice u nedelji. Takode, možete dobiti i dodatni dan za prijateljske utakmice. Ako je liga samo za VIP clanove, onda ce samo VIP clanovi moci da se uclane u tu ligu.

Više pogodnosti
Više omiljenih timova i više mogucnosti za pracenje omiljenih timova.
Kao VIP clan, možete imati do 50 omiljenih timova umesto 3. Dobicete informacije o bilo kojoj press konferenciji koju je taj tim napisao, bilo kojem novom igracu kojeg je tim kupio ili prodao. Ovo je veoma korisno ako imate tim u Xpert ligi ili nekoj vecoj ligi gde je veoma teško pratiti ono što se dešava sa vašim omiljenim timovima ili menadžerima koje želite da pratite bolje.
Beleške
Kao VIP clan bicete u prilici da vidite mali simbol koji predstavlja malu belešku na dnu stranice pored dresa tima. Ako odete na tu belešku, mali prozor ce se otvoriti i tu cete moci da napravite i sacuvate bilo kakve beleške. Možete sacuvati vaše beleške o vašem timu ili neke beleške uopšte. Ovo je veoma upotrebljivo ako ste administrator lige ali isto tako može biti veoma korisno i ako vodite tim.
Pregled sastava ostalih timova i ocenu svih igraca koji su igrali
Svi mogu da vide njihov sastav sa ocenama svakog igraca koji je igrao. Kao VIP clan imate dostup svim timovima u ligi. Možete otici na ' zadnji sastav ' u timskom meniju.
Poredenje timova
Ako ste VIP clan imate pristup možete usporediti dva tima. U utakmicama kao i u anketama mocicete da vidite lupu () pored rezultata svakog meca. Takode cete moci da nadete link za poredenje tima sa ostalim timovima u meniju tima i sa stranice gde su izlistani vaši omiljeni timovi. Odlaskom na lupu možete videti poredenje izmedu dva tima ili izmedu tima kojeg gledate i vašeg tima u ligi. Možete videti meceve odigrane izmedu dva tima kao i kratak sadržaj statistike tih meceva.
Proširene opcije pretrage
Opcije za pretragu za menadžere su povecena sa VIP clanstvom. VIP menadžeri mogu isto tako da rangiraju rezultate pretrage posle ranga menadžera.
Tabela za zadnjih 5 utakmica
VIP clan ima mogucnost da vidi opciju ' Zadnjih 5 ' uz vec postavljene opcije ' Ukupno ', ' Domaci ', ' Gosti ' na stranici gde se nalazi tabela lige. Ova opcija je bazirana na zadnjih 5 utakmica u ligi. Da bi ovo bilo moguce i da bi mogli da vidite opciju ' Zadnjih 5 ', minimum 6 kola treba da se odigra u ligi u trenutnoj sezoni pošto u ostalim slucajevima ta opcija nema nikakvu funkciju.
Lista pregleda na transfer marketu
VIP clanovi imaju mogucnost da sacuvaju pretragu na transfer marketu kao listu pregleda. Lista pregleda ce biti dostupna u periodu od tri nedelje i tokom te tri nedelje lista ce cekirati za VIP clana ukoliko postoji neki igrac koji se slaže sa kriterijumima pretrage i ako se neki igrac nade, VIP clan ce dobiti pismo u vezi toga.
Odigrane utakmice u tabeli
VIP clanovi mogu sa lakocom videti kako su se njihove odiarne utakmice zavrsile u tekucoj sezoni,kako kod kuce tako i na strani.Crrvena strelica na dole predstavlja poraz,zelena strelica na gore predstavlja pobedu,a crna lopta neresen ishod.Ova opcija vam daje pregled vasih odigranih meceva i takodje vam ukazeuje na meceve koji predstoje.
Napravljene meni ikone
VIP clanovi imaju mogucnost da promene ikone na meniju unutar lige. Ikone rade kao skraceni put do omiljenih stranica na Xpert Eleven-u. VIP clanovi imaju veliki broj ikona/skracenica koje mogu da izaberu.
Pregled protivnika
Ova pogodnost olakšava VIP clanovima da nameste svoju taktiku. Pokazuje sve potrebne informacije o Vašem protivniku, koje je formacije igrao skoro, poslednjih 5 meceva sa spiskom prvog tima, mogucnost da kupite i vidite takticke izveštaje sa tih pet meceva a takode možete videti i sve igrace svog protivnika.
Kupljeni takticki izvestaji
Kada posetite protivnikovu stranicu koja pokazuje listu prethodnih utakmica, imacete priliku da vidite taktike za sve meceve tog tima koje ste kupili iz bilo kog razloga u proslosti. Ovo moze biti veoma korisno kada igrate protiv tog tima u buducnosti cisto radi provere taktika.

Još interesantnije
Analiza forme
Ova stvar vam omogucuje da lakše pratite promenu forme u vašim igracima uz pomoc grafickog prikaza trenutne forme. Graficki prikaz pokazuje igracevih zadnjih 6 promena forme. Crvena linija pokazuje kako se igraceva forma menja dok horizontalna zlatna linija pokazuje igracev prosek za trenutnu sezonu.
Ankete u diskusijama
Kao VIP clan imate mogucnost da napravite ankete u diskusijama. Anketa ce biti postavljena u vrhu teme. Anketa možete imati do osam ponudenih opcija.
Šema lige
VIP clanovi imaju mogucnost postavljanja šeme lige za svaku zonu u ligi. Šema lige pokazuje timske pozicije izabranih timova u zoni tokom sezone. Možete izabrate koje šeme želite da budu prikazane u dijagramu. Možete izabrati od jednog do osam timova.
Graficki prikaz klupske istorije
Ako ste VIP clan imate mogucnost da vidite klupske zasluge postavljenje u grafickom izgledu. Šema ce biti pregledljiva ako je klub igrao u takmicarskim mecevima najmanje 2 sezone. Ako je ligaška sezona u toku, trenutna pozicija kluba u ligi ce biti prikazana u šemi sa tackastom svetlo plavom linijom. Ako ste VIP clan sada imate priliku da pogledate i graficki prikaz klupskih zasluga i u kup utakmicama. Šema ce biti vidljiva ako klub bude ucestvovao u kup takmicenju najmanje dve sezone.
Plasman vašeg tima i vaših omiljenih timova u mesecnom timskom rangu
Kada proverite stranicu Tim meseca u ligi ako imate VIP bice vam prikazan Vaš trenutni timski rang u toj ligi. Takodje, videcete kako se rangiraju vaši omiljeni timovi.
Statistika izveštaja promena
VIP clanovi mogu videti statistiku ranijih CRa i to timsku i posebno za svakog igraca. Ovom novinom možete uporedjivati promene u skilu tima i igraca u odnosu na prethodne sezone.
Dodatne statistike igraca
Kao VIP dobicete mogucnost da pogledate više statistickih informacija o igracima. Tu cete moci da vidite koji su igraci postigli najviše golova, imali najviše poena, asistencija, itd. Ova statistika nije samo za vašu zonu nego i za diviziju kao i za ligu. Možete isto tako da vidite i statistiku za razlicite pozicije u timu. Naprimer, možete videti koji je odbrambeni igrac postigao najviše golova itd. Dodatni podatci isto tako pokazuju i najveštijeg igraca kao i igraca koji je pokazao najbolje u timu.
Statistike kluba
Kao VIP clan možete dobiti statistiku igraca iz vašeg tima kao i ostalih timova u ligi. Možete isto tako videti statistiku timskih najboljih postavki kao ceo tim ili za poseban deo tima. Isto tako postoje statistike kao što su mecevi sa najviše golova, najvece pobede i najveci porazi.

Isto tako možete pogledati pregled timskih utakmica i pogledati pregled statistika u vezi pogodaka vašeg tima kao i primljenih golova kao i takode u kom vremenu u utakmicu vaš tim daje golove i u kojim prima. Isto tako možete videti koji je omiljeni protivnik kao i najgori protivnik vašeg tima.
Statistika kupa
Kao VIP clan imate dostup statistikama kup turnira ako vaša liga ima kup. Tu cete moci da vidite koji igraci su postigli najviše golova, asistencija i ostale statistike u kup mecevima. Možete videti statistiku za trenutno kup takmicenje ili za sve sezone.
Statistika tima
Kao VIP clan imacete pristup statistikama timova u ligi. Na primer:
Koji je tim najbolji ili najgori na papiru po kvalitetu igraca?
Koji tim je najbogatiji tj. najsiromašniji ( bez pogleda na pravu sumu novca koju tim poseduje )
Koji tim ima najjacu tj. najslabiju formu ?
Koji tim ima najveci tj. najmanji prosek godina u sastavu ?
Koji tim je odigrao najbolju utakmicu što se tice specificnog meca ili u proseku, za tim kao celinu ili samo za jedan deo tima (odbrana, sredina, napad), kada tim igra kuci ili sa strane.


Cene i opcije za plaćanje
Možete kupiti VIP pakete u Xpert Shop-u. VIP članstvo je moguće u različita vremenka perioda sa sledećim cenama:

1 mesec košta 3,5 EUR
3 meseca 8 EUR
6 meseca 14 EUR
12 meseci24 EUR

Ako ste već VIP član, vaš kupljeni vremenski period će biti dodat na vaš trenutni broj dana.


Samo kao obaveštenje da VIP cene mogu da variraju u zavisnosti od metode plaćanja.
Metode plaćanja   

Informacije u vezi svake opcije plaćanje možete naći u Xpert Shop-u.

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024