VIP

Če želite razširiti svoje igranje izkušnje na Xpert Eleven in želijo prispevati k stalnemu razvoju igre lahko postane VIP član. Nudimo vam VIP paket poln a dodatnih funkcij. Funkcije v VIP paket ne bo vaše ekipe bolj uspešna, vendar pa bo izboljšati igranje izkušnje in se Xpert Eleven še bolj zabavno igrati.


Naslednje funkcije so vključene v Xpert VIP (razširi vse funkcije)

Bolj prefinjeno

Klubski grb
Lahko naložite ekipni grb za vašo ekipo, shranjen bo na naših serverjih in lahko ga boste uporabili iz ekipne servisne strani. Slika mora biti v formatu jpg ali gif in majn kot 30 kB. Najvecja velikost je 150 px višine in 125 xp širine. Grb bo prikazan na ekipni strani.
Ligaški grb
Ce si VIP in ligaški admin boš lahko naložil grb za ligo. Grb bo prikazan na vseh straneh lige. Mere za grb so 400 v širino in 80 v višino in ne sme preseci 50 kB.
Profilna slika
VIP clan ina možnost imeti svojo sliko. Slika je prikazana na klubovi strani in skoraj vsepovsod zraven kluba. Ce želite naložiti sliko mora biti v formatu jpg ali jpeg. Velikost nesme presegati 20 kB.
Podpis na forumih
Kot VIP clan imaš lahko svoj podpis na sporocilih v forumih.
Ustvarjalec obrazov
VIP clani lahko ustvarjajo novi igralske obraze. Ustvarite lahko nove obraze ali popravite obstojece.Spremenite lahko brke, brado, in prsne dlake.
Po meri narejeni dresi
Kot VIP clan boste imeli možnost da naredite svoje drese. O se lahko naredi na servisnih straneh ekipe. Ce dresov ne znate narediti lahko izberete naketere ki so že bili narejeni.


Več zabave

Dodatni dodatki v igri
Kot VIP boš imel posebne bonitete v igri. -Current standings view
S to povezavo boš lahko spremljal lestvico v ligi. -Tactics view
S tem boš lahko videl svojo taktiko in taktiko nasprotnikov. -Other matches view
To ti bo pomagalo spremljati druge tekme v ligi. Hkrati lahko spremljaš še 6 drugih tekem. -Ball possession graph
To ti bo izrisalo graf posesti žoge. Vse to se nalaga v živo ob tekmi.
Pisanje v knjigo za goste
Vsi Trenerji imajo knjigo za goste, vendar le VIP clani lahko pišejo v njo.
Vedno polna ekipna kvota
Kot VIP clan boste imeli vedno polno kvoto ni važno kako dolgo imate VIP. To pomeni da boste vedno lahko imeli ekipo v 1 xpert ligi in 5 v privatnih ligah.
Direktni prestopi
.Direktni nakupi so dovojeni samo za VIP clane. Direktni prenos je prenos ki se izvrši v ligi iz kluba v klub direktno brez agentov.
Porocilo o napredku
VIP clani se lahko odlocajo ali bodo dobili porocilo o napredku o celotni ekipi ali za vsakega igralca posebej. Porocilo o napredku je narejeno po koncu sezone.
Spreminjanje igralskih imen
VIP clani lahko spreminjajo imena svojih igralcev v ekipi. Opozorilo VIP clanstvo je dovoljeno samo v privatnih ligah.
VIP lige z dodatnim dnevom za tekme
Ce imajo VIP vsi v ligi boste lahko imeli pokal tudi ce imate 2 ligaški tekmi na teden.Dobili boste tudi dan za prijatelske.

bolj prepričljivo
Vec priljubljenih ekip
Kot VIP clan boste lahko imeli 50 svojih najljubših ekip ne samo 3. Dobivali boste informacije o najljubših klubih, da jim boste lahko sledili ali jih imeli pod drobnogledom.
Zapiski
Ce si VIP boš v desnem spodnjem kotu videl ikono beležke. V beležko si lahko beležiš kakšne opombe o ekipi in jih kasneje prebiraš.
Postava nasprotnikov
Vsakdo lahko vidi svojo postavitev in oceno igralcev. Kot VIP lahko vidiš postavitve od svoje ter od vseh drugih ekip v ligi.
Primerjava ekip
Kot VIP clan boste imeli dostop do primerjave dveh ekip. Lahko boste ekipo primerjali tudi s svojo ekipo. Poskusite primerjavo ekip.
Razširjene iskalne možžnosti
Iskalne možnosti so povecane ce ste VIP. Rangirajo se po trenerjevih sposobnostih.
Zadnjih 5
Vip clani bodo videli tipke "Zaadnjih 5" zraven "skupaj" "doma" in "v gosteh" Vse to sestoji iz zadnjih 5 tekem.
Opazovanje igralcev za prestop
VIP clani imajo možnost, da si shranijo najdene igralce v tržnici na opazovalno listo, ta bo na voljo tri tedne. O igralcevem napredku boste obvesti z emailom
Prejšnji rezultati v ligah
VIP clani lahko vidijo kako so igrali tekme v trajajoci sezoni in v prejšnjih sezonah.
Spremenjene ikone v meniju
VIP clani imajo možnost da spremenijo ikone v ligi te delujejo kot bližnjice v najljubše strani v xpert elevenu.
Postava nasprotnikov
Ta možnost pomaga VIP clanom nastaviti taktike za prihajajoco tekmo. Prikaže zadnjih pet odigranih tekem in vse pomembne informacije o nasprotniku.
Takticno porocilo o sledenemu igralcu
Kadar obišcete tekme ki so jih odigrali nasprotniki boste ugotovili da lahko pri useh kupite porocilo o taktiki.

Bolj zanimivo
Analiza forme
To vam pomaga spremljati spremembe igralcev v formi. Zlata crta kaže sedanjo formo rdeca crta kaže spremembo forme.
Pogovori v xpertu
Kot VIP lahko ustvarjaš pogovore v forumih. Pogovor lahko vsebuje do 8 komentarjev.
Ligaški diagram
VIP clani imajo možnost da naredijo ligaške diagrame v katerih je prikazano gibanje po lestvici skozi sezono. Izberete lahko od ene do osmih ekip.
Grafi o zgodovini klubu
Ce si VIP clan boš lahko videl statistiko drugih klubov v grafif.Graf bo prikazan ce ste z to ekipo imeli dvoboj in ce je klub odigral najmanj že dva pokalna prvenstva. V grafu boste izvedeli veliko pomembnih informacij za dvoboj
Mesto na lestvici naj ekipe meseca
Ko pogledaš na stran o ekipi meseca bo vašo mesto prikazano na lestvici kot VIP clan.
Porocilo
VIP clani lahko vidijo porocilo za vsakega igralca posebej. Z to možnostjo lahko primerjaš spretnost igralcev med seboj ali napredovanje igralcev iz seone v sezono.
Dodatna statistika igralcev
Kot VIP clan boste imeli dostop do dodatnih igralskih statistik, v ligi boste lahko videli kdo je zabil najvec golov, tock in asistenc in tako dalje. Videli boste lahko tudi statistike za dolocenega igralca na dolocenih položajih v ekipi. Dodatna statistika dodatno vkljucuje najbol talentirane igralce in najbolše nastope na tekmah. Try out the extended player statistics
Klubska statistika
Kot VIP clan boste imeli dostop do statistik v vaši ekipi in od vseh drugih ekip v ligi. Lahko vidite statistiko ekipnih najboljših nastopov kot celoto ali kot posamezne dele (napad, obramba veza). Poleg tega lahko vidite še kdaj ekipa zabija gole in kako jih doseže, prav tako pa boste obvešceni o tekmecevih najbolših nasprotnikih in njihovih nocnih morah.
Pokalna statistika
Kot VIP clan boste imeli dostop do igralskih statistik v prvenstvu, kateri je zabil najvec golov, kdo naredil najvec asistenc… Statistike bodo za tekoco sezono ali za prejšnje.
Ekipna statistika
Kot VIP clan boste imeli diostop do statistik drugih ekip oz. ekip v ligi naprimer katera ekipa je najbolbogata katera najrevnejša, katera ekipa igra najbolje doma katera v gosteh, viedli boste lahko ali je ekipa šibka ali mocna v tem trenutku.


Nagrade in plačila
Lahko kupite VIP paket v Xpert Shop .VIP članstvo je na voljo v 3 različnih časovnih obdobjih z naslednjimi cenami:
1 mesec stroški 2,90 GBP stroški
3 mesece 8 EUR
stane 6 mesecev 14 EUR
12 stroški mesecev 24 EUR |
Če ste že VIP obdobje bo treba dodati, da je vaš trenutni VIP obdobje.


Prosimo, upoštevajte, da se oblikovanje cen VIP razlikujejo odvisno od načina plačila.
Sprejmemo:   

Informacije v zvezi z vsako možnost plačila je mogoče najti v
Xpert Shop .

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024