VIP

Als je je spel ervaring van Xpert Eleven wilt uitbreden, en tegelijk ook wil bijdragen aan de constante ontwikkeling van het spel kan je VIP woorden. We bieden een VIP pakket aan vol met extra´s. Die extra´s maken je teams niet beter, maar verbeteren de spel ervaring en maakt Xpert Eleven nog leuker om te spelen.


De volgende extra´s zitten in het Xpert VIP pakket (vouw alle uitleg uit)

Betere weergave

Clublogo
Je kan een clublogo laden voor je teams. Het clublogo wordt dan op onze server gezet en je kunt het logo vanop je teaminstellingen pagina laden. De afbeelding moet in jpg of gif formaat zijn en mag niet groter zijn dan 30 kB. De maximumgrootte is 150 px hoog en 125 px breed. Het clublogo wordt op de teampagina getoond waar de hoofdsponsor normaalgezien zijn logo heeft.
Leaguelogo
Als je VIP bent en ook admin van een league, dan kan je daar een logo voor laden. Dit logo is te zien op de league informatie pagina, de stand pagina en op de league presentatie pagina (die ziet men als men een league zoek). Het logo mag niet breder zijn dan 400 pixels en niet hoger dan 80 pixels, en niet groter dan 50 kb.
Forum handtekening
Als VIP lid maak je een eigen handtekening voor onder jouw berichten in het forum te plaatsen.
Face editor

VIP members can edit or create new player faces. You can either create entirely new faces or edit the existing faces in private leagues. You can only edit the existing player faces in the Xpert Leagues and the Xpert Ladies.

VIP members can change/remove the following items on an existing player face: Bling, mustache, beard and chest hair
Speciaal ontworpen uitrustingen
Als VIP kun je je eigen shirts ontwerpen en ze op onze server laden. Dit gebeurt op de teaminstellingen pagina. Als je zelf geen shirt kan of wil ontwerpen, kan je er een kiezen die gemaakt is door iemand anders. Je vindt deze speciaal ontworpen shirts via de link op de teaminstellingen pagina.


Meer plezier

Extra opties in "De wedstrijd"
Als VIP zijn er extra opties beschikbaar in "De wedstrijd".

-Huidige stand
Met dit overzicht kan je zien hoe je divisie er voor staat.

-Tactiek overzicht
Dit overzicht laat je je eigen en je tegenstanders tactieken zien.

-Andere wedstrijden
Dit laat je andere wedstrijden volgen die ook worden gespeeld. Als het een league wedstrijd is kan je je divisie teams zien spelen, die je zelf kan selecteren (maximaal 6). Ook kan je je favoriete teams kiezen om te bekijken. Als je een beker wedstrijd bekijkt, dan kan je andere wedstrijden uit dezelfde bekerronde bekijken. Als je favoriete teams nog meedoen zijn ook zij beschikbaar om te bekijken.

-Balbezit grafiek
Dit laat zien hoeveel balbezit elk team had tijdens de hele wedstrijd.

De huidige stand, de andere wedstrijden en de balbezit grafiek worden live geupdate tijdens jouw wedstrijd.
Toelating om te schrijven in gastenboeken
Alle managers hebben een gastenboek, maar enkel de VIP kunnen erin schrijven.
Altijd een volledige team quota
Als VIP heb je altijd toegang tot een volle team quota, ongeacht hoelang je al lid bent en hoe je Xpert graad is. Dit betekent dat je het recht hebt om een team in 1 Xpert league en 5 private leagues te hebben.
Directe transfers
Directe transfers zijn enkel beschikbaar voor VIP-leden. Directe transfer is een transfersysteem waar iemand een speler rechstreeks van een andere club in de league koopt, zonder dat er agenten tussenkomen. Het is aan de league admin om te beslissen of directe transfers tussen VIP-leden toegelaten zijn in zijn league of niet. De mogelijkheid voor directe transfers is er niet in de Xpert Leagues.
Dynamisch veranderingenverslag
VIP leden kunnen bij het veranderingenverslag ervoor kiezen om het hele verslag te zien of van elke speler apart.
Spelernaam veranderingen
VIP leden kunnen de naam van elke speler eenmalig veranderen, zolang de speler niet van een andere club kwam. Ook moet deze optie aanstaan in de league. Deze VIP optie is alleen beschikbaar in privé leagues.
VIP leagues met een extra speeldag voor bekerwedstrijden
Als alle leden in een league VIP zijn, krijg je de mogelijkheid om een bekertoernooi te houden zelfs als de league al 2 league wedstrijden per week speelt. Je kan ook een extra dag gebruiken voor vriendschappelijke wedstrijden. Als een league een VIP league is, kunnen alleen VIP leden lid worden van de league.

Handiger
Meer favoriete teams en meer mogelijkheden om je favoriete teams te volgen
Als VIP lid kan je 50 favoriete teams hebben in plaats van 3. Je krijgt informatie over elk persbericht, elke nieuwe speler ze gekocht of verkocht hebben. Deze functie is vooral nuttig als je een team hebt in een Xpert League of een andere grote league waar het moeilijk is om de andere teams/managers bij te houden als je ze van dichtbij wil volgen.
Notities
Als VIP heb je een klein symbooltje, rechts van de teamuitrusting dat staat voor een notitieboek. Als je erop klikt verschijnt een klein scherm waar je kan typen en je notities bewaren. Je kunt notities over je team of algemene notities opslaan. Deze functie is vooral handig als je league admin bent, maar het kan ook handig zijn voor diegenen die alleen een team coachen.
Bekijk de laatste opstelling van andere teams en hoe de spelers individueel gepresteerd hebben
Iedereen kan zijn eigen laatste opstelling zien, samen met de individuele graden van de spelers. Als VIP-lid krijg je toegang tot deze informatie voor alle teams in de league. Je vindt deze laatste opstelling in het team menu.
Team vergelijkingen
Als je VIP lid wordt krijg je toegang tot een pagina waar je twee teams met elkaar kan vergelijken. Op de "wedstrijden" pagina, bij de favoriete teams pagina en bij de Xpert Toto kan je op het vergrootglas () klikken dat bij de teams staat. Er is ook bij elk team dat niet van jou is, een link genaamd "Vergelijk team", en als je daarop klikt wordt jouw team met dat team vergeleken. Je ziet dan een overzicht over hoe sterk je teams zijn, de vorm en de prestatie in de laatst gespeelde wedstrijd. Ook zie je hoe en hoe vaak de teams tegen elkaar hebben gespeeld, en wanneer de volgende keer is. Probeer de teamvergelijking uit
Uitgebreide zoekopties
De zoek opties voor managers zijn uitgebreid voor VIPs. Je kan managers ook rangschikken op hun bekwaamheid.
Stand voor de laatste 5 wedstrijden
Een VIP lid kan de tab "laatste 5" zien naast de tab "Uit" op de stand pagina. Deze tab is gebaseerd op de afgelopen 5 rondes in de league. Er moeten minstens 6 rondes gespeeld zijn voor de tab zichtbar wordt, omdat het anders geen nut zou hebben.
Voorkeurslijst op de transfermarkt
VIP leden kunnen een zoekopdracht op de transfermarkt opslaan. De lijst is 3 weken geldig en tijdens die 3 weken krijg je een mail over spelers die aan de criteria voldoen.
Gespeelde wedstrijden in klassement
VIP leden kunnen makkelijk een overzicht krijgen hoe teams vergeleken met elkaar presteren in het huidige seizoen. Aan de rechterkant van de tabel kan je een team kiezen waarvan je de resultaten wil zien. Dit doe je door op de pijl naast het team te klikken. Resultaten van de wedstrijden worden weergegeven met een rode pijl bij verlies, groen bij een win, en een zwarte stip bij gelijk spel. de pijlen vertellen je ook de score van de wedstrijd. Deze optie laat zien hoe de gespeelde wedstrijden zijn afgelopen en welke wedstrijden er nog gespeeld moeten worden.
Aangepaste menu iconen
VIP leden hebben de mogeiljkheid hun menu iconen aan te passen, en kunnen uit veel mogelijkheden kiezen. De iconen werken als favorieten voor Xpert Eleven.
Tegenstander overzicht
Dit helpt VIP leden tactieken op te stellen. Het laat informatie zien over de tegenstander zoals de laatst gespeelde formaties en opstellingen. Ook kan je wedstrijd verslagen kopen en kan je het huidige team zien van de tegenstander.
Tactiekenverslag gekocht aan
Als je kijkt naar een tengenstanders' gespeelde wedstrijden, zie je alle beschikbare tactiekenverslagen met een klein icoontje. Dit is handig wanneer je een tegenstander hebt waar je al eerder tegen hebt gespeeld of waar je al een tactiekenverslag voor had gekocht.

Interessanter
Vormanalyse
Als VIP lid kan je gemakkelijker de vormveranderingen van je spelers volgen met de hulp van grafieken van de recente spelersvorm. De grafiek toont de laatste 6 vormupdates van de speler. De rode lijn toont hoe de spelersvorm onlangs veranderd is en de horizontale gele lijn toont de gemiddelde spelersvorm van het huidige seizoen.
Enquêtes in het forum
Als VIP heb je de mogelijkheid om enquêtes te houden op het forum. De enquête staat bovenaan de forumthread. De enquête kan tot 8 antwoorden bevatten.
League diagram
VIP leden kunnen een diagram aanmaken voor elke serie in de league. Het laat zien hoe de teams van plaats wisselden in de laatste acht rondes. Je kan zelf kiezen hoeveel teams zichtbaar zijn, maar minstens één, en hoogstens acht.
Club geschiedenis grafiek
If you are a VIP-member you will now be able to see the club's league merits displayed in a graph. The graph will be visable if the club has played competive matches at least 2 seasons. If the league's season is ongoing the club's current position in the league will be displayed in the graph with a dashed light blue line. If you are a VIP-member you will now be able to see the club's cup merits displayed in a graph. The graph will be visable if the club has completed at least 2 cup tournaments.
Je eigen team en favoriete teams posities in de maaandelijke stand
Als je als VIP de pagina over Team van de maand in een league bekijkt zie je je huidige maandelijkse team plaats in die league. Naast je eigen positie kan je ook die van je favoriete teams zien.
Veranderingsverslagen stats
VIP leden kunnen hun eerdere veranderingsverslagen terugkijken, per team of per speler. Met deze optie kan je terugkijken op de ontwikkeling van je team en je spelers.
Extra spelerstatistieken
Als VIP heb je toegang tot extra speler statistieken op league niveau zodat je kan zien welke spelers de meeste doelpunten, punten, vorzetten enzovoorts maakten, en dat niet alleen per serie maar zelfs voor de hele divisie en league in zijn geheel. Je kan zelfs statistieken zien voor de verschillende posities in het team. Bijvoorbeeld welke verdediger de meeste doelpunten maakte. De extra speler statistieken bevatten ook de sterkste speler en beste prestatie in een wedstrijd. Probeer de uitgebreide spelerstatistieken
Clubstatistieken
Als VIP-lid zal je altijd statistieken van je spelers, je team en andere teams in de league kunnen bekijken. Je kan statistieken van de beste prestatie van geheel een team zien of een deel ervan. Er zijn ook andere statistieken zoals de match met de meeste doelpunten, de grootste overwinning en verlies.

Je kan ook een overzicht zien van de teamprestatie en statistieken zien voor hoe en wanneer het team scoort en doelpunten binnenlaat. Je kan ook de geliefde en de gevreesde tegenstander van een team zien.
Bekerstatistieken
Als VIP heb je toegang tot spelerstatistieken voor bekertoernooien. Daar kan je zien welke spelers het meeste doelpunten, voorzetten enzovoorts in de bekerwedstrijden. Je kunt ook de statistieken bekijken voor het huidig seizoen en voor alle seizoenen.
Teamstatistieken
Als VIP lid heb je toegang tot statistieken van teams in een league. Voorbeeld van statistieken:
Welk team het best/slechtst is, gebaseerd op de sterkte van de spelers.
Welk team het rijkst/armst is. (je ziet niet hoeveel geld elk team precies heeft.
Welk team de hoogste/laagste vorm heeft.
Welk team de spelers met de hoogste/laagste gemiddelde leeftijd heeft.
Welk team het beste heeft gepresteerd in een wedstrijd of gemiddeld van alle wedstrijden. Voor het hele team of een deel, uit of thuis gespeeld.
Probeer de teamstatistieken


Prijzen en betalings opties
Je kan een VIP pakket kopen in de Xpert Winkel. VIP lidmaatschap is verkrijgbaar in 3 verschillende tijdsperiodes met de volgende prijzen:

1 maand kost 3,5 EUR
3 maanden voor 8 EUR
6 maanden voor 14 EUR
12 maanden voor 24 EUR

Als je al VIP bent wordt de overgebleven tijd erbij opgeteld.


Let op, de prijs van VIP aankopen kan verschilllen per betalingsmethode.
We accept:   

Informatie over iedere betalingswijze kan je vinden in de Xpert Shop.

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024